Opskrift. 350 ml lunken vand25 g gær 1 spsk sukker1/2 dl olivenolie 2 store æg 300 g havremel (jeg brugte den fra Rema 1000)250 g Orange Finax1 1/2 tsk havsaltRør gæren ud i vandet og tilsæt sukker
Hestepigen skulle komme til morgenmad kl 8 den anden dag, og friskbagtbrød er jo bare det bedste, derfor blev det til disse boller, som er hentet i et "I form" blad
Så skulle der lige laves boller til børnenes madpakker og det blev så til dem her, som jeg har komponeret ud af hovedet - rigtig lækre luftige og svampede på grund af kartoflerne
Så blev der atter bagt boller i det lille hjem. Der er ikke meget der kan måle sig med duften af nybagte boller - tænderne løber i vand, man snuser ind og glæder sig til at bide til bollen
Når man har haft feber i 6 dage, er man altså godt træt af at ligge i sengen. Derfor besluttede jeg mig for at overraske min familie med nybagte boller og varm kakao med flødeskum
Det endte så ud i de her lækre havreboller med rug. De her boller er uden tvivl de bedste surdejsboller jeg har bagt til dato, og så er de oven i købet nemme at lave
, Kanelbrød - er bare lækkert, Langtidshævede havreboller - indeholder kun havregryn som det grove, opskriften på Franskbrød er en rigtig god grundopskrift som jeg selv synes rigtig godt om til pølsebrød, flutes og franskbrødet selvfølgelig
20 kartofler af almindelig størrelse1 stor porre2 fed hvidløg2 hønseboullionterningerpeber1½ dl fløde - madlavningsfløde eller piskefløde1 pakke bacon creme fraichegroft brød - jeg serverede havreboller til i dag
Denne opskrift er den sammen som opskriften på havreboller, dog med få ændringer. Jeg synes nemlig ikke, at den tidligere opskrift var helt optimal, så her er en ny forbedret version
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.