Det er meget enkelt at gøre en almindelig og lidt tør hakkebøf super velsmagende og saftig. Da jeg tilberedte disse bøffer i går, kom jeg til at tænke på, at sidst, jeg tilberedte dem, var jeg sammen med min mor
Er du lige så vild med hakkbøffer, så prøv at fylde dem med ost og jalapenos. Det bedste resultat får du naturligvis med KitchPro’s Stuffed Burger Press, som netop er designet til at presse fyld i en hamburger
Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af de lækre hakkebøffer i den dejlige sauce, men lad dig ikke snyde, for her er virkelig en lækkerbisken, der sagtens kan gøre sig til på bordet, når der er gæster
Mærk under vejs med en kødnål – kålen skal stadig have bid. Bare fordi det er hverdag behøver det ikke være kedeligt – heller ikke selvom man er børnefamilie og maden skal stå på bordet kl
Kartoffelmosen er spættet med broccoli, og der er ikke nogen brun sauce. I dag nærmer vi os rigtig meget det traditionelle danske køkken, men dog et par trin oppe ad sundhedsstigen
Form små bøffer, og kom dem på en forvarmet pande med lidt smør. Da Karolines Køkken® Tomat & cremefraiche Pastasauce næsten er umuligt at opdrive i butikkerne, erstattede jeg det med en version fra Jamie Oliver, den er lidt til den syrlige side, men passer stadig godt ind i denne ret
Hakkebøffen på en skive rugbrød og perlebyggen som selvstændig “salat” med de bagte nye løg. Den gik helt fint med sin fyldige, men stadig stringente frugt
Gennemarbejd blandingen med rene hænder. Når du alligevel skal snitte grønsager til et måltid mad, så snit dobbelt portion og lav det til ”Mælkesyregærede grønsager”
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.