Snit og hak peberfrugter, persille, hvidløg og løg fint, og stil det til side.
Form oksekødet til hakkebøffer, og krydr dem med salt og peber på begge sider. Brun hakkebøfferne af i smør og olie på en pande, og læg dem over i et ildfast fad.
Steg bacon af på panden, indtil det næsten er sprødt, og tilsæt derefter hvidløg og løg. Vent 1 minut, og tilsæt derefter paprika, og lad det stege videre i ca. 30 sekunder. Tilsæt peberfrugt og tomatpuré. Rør alle ingredienserne godt sammen, og tilsæt madlavningsfløde, mælk og persille. Lad saucen koge i et par minutter, og smag til med salt og peber.
Hæld saucen over hakkebøfferne, og sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter, eller indtil bøfferne er færdige.
Servér med pasta, ris eller ovnbagte kartofler.
Tweet Indsendt af Michael Øgendahl Jørgensen d. 08.07.16. Kategori: Madopskrifter › Hverdagsmad
Skær imenskyllingefileterne ud i mundrette stykker, og krydr dem med salt og peber. Læg den stegte bacon på et stykke fedtsugende papir, og steg kyllingestykkernei baconfedtet
Frittatine con zucchine. Brug sommerens friskezucchine - kendes også under navnet courgette, tildisse små pandekager som på italiensk hedder frittatine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.