Hakkebøffer i fad
www.webopskrifter.dk
www.webopskrifter.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 5 1 vurderinger

Ingredienser

  • 2 stk peberfrugt (små)
  • 11 håndfuld persille (frisk)
  • 12 fed hvidløg
  • 11 stk løg (stort)
  • 1500 g hakket oksekød
  • 1 salt
  • 1 peber
  • 11 spsk smør
  • 12 spsk olie
  • 11 pk bacon
  • 12 spsk paprika
  • 11 ds tomatpuré
  • 12 1/2 dl madlavningsfløde
  • 11 dl mælkForvarm ovnen på 200 grader.
  • Snit og hak peberfrugter, persille, hvidløg og løg fint, og stil det til side.
  • Form oksekødet til hakkebøffer, og krydr dem med salt og peber på begge sider. Brun hakkebøfferne af i smør og olie på en pande, og læg dem over i et ildfast fad.
  • Steg bacon af på panden, indtil det næsten er sprødt, og tilsæt derefter hvidløg og løg. Vent 1 minut, og tilsæt derefter paprika, og lad det stege videre i ca. 30 sekunder. Tilsæt peberfrugt og tomatpuré. Rør alle ingredienserne godt sammen, og tilsæt madlavningsfløde, mælk og persille. Lad saucen koge i et par minutter, og smag til med salt og peber.
  • Hæld saucen over hakkebøfferne, og sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter, eller indtil bøfferne er færdige.
  • Servér med pasta, ris eller ovnbagte kartofler.
  • Tweet Indsendt af Michael Øgendahl Jørgensen d. 08.07.16. Kategori: Madopskrifter › Hverdagsmad

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.