Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Det er meget enkelt at gøre en almindelig og lidt tør hakkebøf super velsmagende og saftig. Da jeg tilberedte disse bøffer i går, kom jeg til at tænke på, at sidst, jeg tilberedte dem, var jeg sammen med min mor
Denne opskrift er med færdig Bearnaise Essens. Prøvede nogle gange for et lille års tid siden, hvor det virkede som et sindssygt stort arbejde med gentagne mislykkede forsøg og en masse spildt smør
Men ret, en kage eller noget tilbehør med en sprød overflade og et blødt indre - nemmere end nemt. Det er fascinerende hvor mange variationer man kan lave på en sølle grøntsag, som en kartoffel
Jeg vil rigtig gerne dele opskriften med jer, måske den står på menuen til aftensmaden i morgen. en pizza-sten - ellers bare en bageplade med bagepapir
Det blev derfor en hakkebøf, svampestuvning og en bagt kartoffel, what´s not like. Aftensmaden i aften byder på resterne fra fredag, hvor vi fik en slags "Ko au blanc vin" medkartoffel/rodfrugtsmos
Det er ikke nemt at tage et ordentligt billede af de lækre hakkebøffer i den dejlige sauce, men lad dig ikke snyde, for her er virkelig en lækkerbisken, der sagtens kan gøre sig til på bordet, når der er gæster
Derfor fandt jeg det på sin plads at 'relancere' denne skønne opskrift (med nye billeder), på en dag hvor regnen trommer på ruderne og man mest af alt bare har lyst til at krybe under dynen med en god varm suppe og film
Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Fordelen ved at hakke selv er at du allerede mens du hakker kan komme nogle ingredienser med i til at give ekstra smag – f
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.