Tang er kommet isøgelyset – og blevet det nye sort. For snart to år sidenindgik jeg et samarbejde med NordiskTang, og var med lige fra starten med at inspirere danskerne til at lave opskrifter med deres fantastiske produkter, og dermed sætte dem tættere på deres vision -At få os til at spise mere tang
Noget af det bedste jeg ved til madpakken, er tangpesto på brød. Disse små herlige Pestosnegle, er utrolig nemme og lækre at have med på arbejde/ i skole/ i børnehave eller i en picnic kurv
Itilfælde af dette henviser jeg igentil en tidligereartikel, og ikkemindsttil denne store metaanalyse vedrørende mættet fedt og hjertekarsygdomsrisiko og lader fokus være andetsteds i dag
Ingredienser. vaniliesaft af en citron. Alle ingredienser røres sammen. Ingredienser. – 1 BRADEPANDE ELLER TIL BUNDE I LAGKAGE. 1 liter kærnemælk. 1½ dl smagsneutral olie. Bages ved 200 grader i 35 min. 1 liter kærnemælk. 1½ dl smagsneutral olie. 6 tsk vaniliesaft af en citron
En lækker krabbesalat med Tanggrillkrydderi og årstidens grønt. Denne krabbesalat er helt fantastisktil brød, sandwich, picnic eller som fyld i portobellosvampe
Årsaken til at Hellstrøm opprinnelig hadde lysttil å lage en egen akevitt var for å sette større fokus på norske råvarer og våre mat- og drikketradisjoner
Den gode historie skal iselvfølgelig have med - Tang Fuldkornsmel. Serving. NordiskTang har netop lancheret produktet Tang Fuldkornsmel, som blev total udsolgt lørdag og søndag, da vi brugte dette brød som "smagsprøve" til vores tangpestoer
Denne opskriftgiverlys. For nogle år tilbage. Bountybarer med mørk og lys chokolade. smagte jeg en RAW Vanoffe Chokolade, som egentligikkerigtig kan kaldes en
Helt perfekt, selvom jeg lige måtte en tur i Føtex efter tang og ingefær. ) Opskriften er fundet på. Nudlerne, tangen og grøntsagerne blandes sammen med mandlerne
(stor portion). friskbabyspinat. økologisk soyamælk. kokosolietilstegning. Disse pandekager blev virkelig et sandt hit blandt, hos de fire teenagere jeg serverede dem for
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. s. m. a. g. r. b. o. d. t. -. ). 4. p. n. P. k. l. h. v. 2. æ. 3. –. u. c. 1. ø. f. 0. 8. ½. E. å. 6. ,. y. L. B. j. S. T. H. K. V
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.