P. å. v. o. r. e. s. f. a. i. t. p. d. ,. R. u. n. O. k. H. m. C. h. l. æ. g. D. c. ø. y. j. N. b. S. M. ). J. I. 2. 0. (. x. -. 3. ½. K. G. 5. 1. /. 4. 7. ü. L. B. V. T. 9. z. 6. Z. 8. +. E. F. w. '. "
I går fik vi gullaschsuppe med rodfrugter. Gullaschsuppe med rodfrugterHele portionen indeholder 19 propoints300 gram oksekød i tern1 stort løg320 gram kartofler2 store gulerødder2 persillerødder1 rød peberfrugt1 tsk olie1 dåse tomatpure1 spsk paprika, ikke for stærkSaltPeber1½ liter vandSvits kødet i olien og tilsæt løgene og lad dem svitse med et par minutter
Farverige flødebollerOpskrift på gullaschsuppe med vildt Ingredienser. Friskbagte kanelsnegle. Herhjemme spiser vi for det meste kun slik og kager i weekenden, så når det bliver fredag bager vi tit en lille ting til at forsøde weekenden med
Træstubbe til dit hjemVi har budt naturen indenfor i form af disse smukke træstubbeOpskrift på gullaschsuppe med vildtNøglering i læderEnkel magasinholder i læderOpskrift
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.