Gullasch i stegeso
Solveig Thomsen
Solveig Thomsen

Gullasch i stegeso

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Gullasch i stegeso
  • 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (61 bedømmelser)
  • Forbredelsestid: ca. 15 min
  • Stegetid: ca. 3 - 4 timer
  • Kurverter: 4 - 5
  • Ingredienser
  • 700 g. skært oksekød
  • . 150 g. bacon i tern
  • 2 stk. løg
  • 5 stk. forårsløg (eller 2 porre)
  • 8 stk. gulerødder
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse tomatpuré
  • 1 dl. fløde
  • 6 dl. oksebouillon
  • 2 spsk. paprika
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. spidskommen
  • ½ dl. rødvin
  • 2 spsk. smør.
  • Fremgangsmåde
  • 1. Gulerødder skæres i spiselig størrelser og lægges i stegesoen.
  • 2. Hvidløg, løg og forårsløg snittes og tilsættes.
  • 3. De resterne ingredienser tilsættes.
  • 4. Sæt stegesoen i ovnen og tænd på 180 grader.
  • 5. Vent 3, gerne 4 timer, inden stegesoen tages ud.
  • 6. Smag til med salt og peber. Jævn evt. gullaschen.
  • 7. Velbekomme.
  • Noter
  • Serveres med kartoffelmos.
  • Opskriften er indsendt af Linda Agerskov Jensen.

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.