Jeg kan anbefale at spise gryderettenmed ris eller brød til og lav endelig en stor portion. Gryderetten er egentlig forholdvis nem at lave, og du vil sagtens kunne bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Her er en opskrift på langtidsstegt nakkefiletmed ovnstegte kartofler og fennikel sauce. Jeg kogte dem sammen med en bouillonterning og en håndfuld "Herbes de Provence" krydderi
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag. Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det
Denne her gryderet smager overraskende godt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har ikke noget imod at spise det samme to dage i træk, men for variationen kan denne ret jo spises med ris den ene dag ogmed pasta den anden dag
Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat i nakkefilet'en i supermarkedet i stedet for at erstatte det mednoget andet
Skræl og rens knoldsellerienog skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Kom begge dele i en gryde med vand så det er dækket ogkog dem møre uden salt i ca
Rør senneppen med lidt olie, eddike og derefter resten af olien. Pynt med finthakket persille. Mariner nu den lune selleriog persille i dressingen en time, tildækket i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.