skræl og rens kartofler og selleri, skæres i grove stykker og kommes i en gryde med vand. Grov mos. Mos kartoflerne med en gaffel til en dejlig grov tekstur opnåes, den må gerne have bid
og de blev hakket og puttet i rodfrugtmosen. Kog dem uden salt – ellers er de ikke til at mose. Mos dem, rør med salt og juster konsistensen med lidt mælk
tomater, lucernespirer eller peberfrugtstrimlerRiv rodsellerien groft. En super dejlig råkostsalat400 g rodselleri¼ l creme fraichecitronsaftSennepSalt, peberHvidløg knust eller revet løgEvt. Bland det i sellerien og pynt med tomat, peberfrugt strimler eller lucernespirer 400 g
T. V. 2. '. s. n. y. e. p. r. o. g. a. m. ". C. c. i. l. d. k. u. b. h. v. f. D. t. ,. I. P. H. å. ø. j. æ. (. 4. ). z. 1. /. 6. O. S. F. 9. 0. B. 3. N. A. Å. -. 5. K
MOS. MOS. (Salt vil gøre mosen sej. Hæld vanden fra og mos det hele sammen med en kartoffelstøder, til en lækker konsistens og tilføj smør, mælk og smag til med salt
Spoleben i en bradepande sammen med grove stykker af halvdelen af gulerødderne, det halve knoldselleri i grove tern, blegselleri i – ja, du gættede det – grove tern, fennikel i små tern
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.