Køleskabet bugner, også af grøntsager der skriger på at skulle bruges - Så da manden havde medbragt nogle hjemmelavede pølser fra brugsen - blev det alt grønt i en pande
Når kødet er færdigt, hældes skyen fra og kødet hviler mens der arbejdes på sovsen. Vi spiser sådan set aldrig forloren hare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ i mit barndomshjem
Skær den forlorne hare i skiver i fadet. 300 g hakket svine- og kalvekød. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca
Si væsken fra ”haren” over i en gryde. Forloren hare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forloren hare
Forloren hare med gulerod. Forloren hare med gulerod. 500 g hakket halv/svin. 500 g hakket halv/svin. En rigtig mormor ret der er blevet piftet lidt op og serveret med en lækker perle couscous salat
Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det med baconskiver. Forloren hare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende
J. e. g. h. a. r. i. d. n. s. t. f. p. o. j. k. å. m. b. l. P. u. ,. v. æ. A. D. I. (. ). ø. E. 1. -. 2. 0. 3. 5. /. O. y. S. L. F. T. x. c. 8. 4. H. ½. M. K. 6. *. 7. 9. +
V. i. h. a. r. m. s. e. f. v. n. o. g. k. l. d. t. å. D. u. ,. y. p. S. Å. B. E. Æ. R. L. I. G. T. N. M. (. æ. ). j. ø. b. J. -. c. O. /. w. 2. K. 1. 6. 3. 0. F. 4. 5. H. 7. x. g g
Det gør jeg – virkelig. Han er allerede i gang med at fortælle om det uperfekte, om at de krav der stilles til os fra samfundet i høj grad er urealistiske – for de fleste i hvert fald
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
M. i. n. e. p. g. r. l. s. k. ,. å. m. o. f. a. h. t. d. I. æ. b. u. O. v. ø. F. c. y. 2. 0. j. S. K. A. R. E. L. N. -. 6. (. ). ½. 5. 1. 3. H. B. P. D. 4. 8. 9. 7. x. V. &. é. q. Q. w. T. J. G. W. z. C. E g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.