Selvomjeg nu også er fan af stegte svampe og bacon var jegfaktisk ret vild med mine nye toppings. Med minkreationgikjeg ud fra, atjeg gerne ville have noget salt, sprødt og frisktimodspiltil den lune og lidt fede leverpostej og valgte derfor at toppe min lune leverpostejsmad med hjemmesyltede rødløg, saltede og sprøde rødbedechips og friskpersille (se billede herunder)
Jeg valgte dog ikkeat følge nogen af dem, selvom det var meget svært. Jeg er startet i Aarhus, og for at kunne starte på ugentligbasis, skal man have deltaget i et weekendkursus
Minpræmie har jeg selv valgt, og er et par nye jeans, en middag på sticks’n’sushi og så har jeg fået lov tilat vælge og bestille den forårs/tidligsommer charter ferievi har besluttet os for at tage på og somjeg allerede glæder mig så meget til
Endeligikke med tomati, fikjeg odre på af mindatter, det var jo ikke en kødsovs. Mindatter havde set et billede på nettet med denne ret, somvi selv måtte gætte os til, da der ikke var en opskrift
Jeg er og bliver nok altid den type pige, som bare elsker atspise brød. Så når jegfinder en ny opskrift og får et godt resultat, er det da værd at dele
Derfor vil du også se atjeg har notereten bestemt type mel i de fleste af mineopskrifter på disse. Hvis man har en almindeligopskrift man gerne vil bage glutenfrit, kan det nemt være at den slet ikke fungerer med en type, men bliver helt perfekt, og som man kender den med en anden type mel
Ligesiden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Der kommer en ende på det, jeg skal bare finde ud af den rigtige måde atangribe det på. Det er godt nok et restprodukt fra kokosen, men det kan godt gå somerstatning for smør
Og bare fordi man kan huske en opskrift udenad. I må nok hellere få af videommig, her på et tidligttidspunkt, atjeg (udover, generelt måske, at være lidtatypisk, i forhold til de mennesker, man normalt visvillesammenlignemig med (piger på min egen alder)) meget titbliver beskyldt for, ikkeat være i stand tilat følge en opskrift
Jeg puttede farve i før jeg puttede flormelisi og det er klart det nemmeste, for tilblomsternekomjeg det i den færdige masse så det skulle æltes indi, og det var noget gris og tog længere tid
I den forbindelse er jeg også nødt tilat takke min far, som har plukket alle de mange bønner. Jeg har fået flere kilo lækre grønne (og lilla) bønner kastet i nakken af dem, og det er skønt med gratis grøntsager
Komlidt revet clementinskali, og tilsat også en spsk saft fra clementinen. Derfor blev det til nedenstående chai-stjerne småkage som er baseret på en mørdej med lækre julede krydderier
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L
Min løbetur i torsdags gikrigtigt godt. Selvomrisengrød så småt er begyndt sinudfasning herhjemme har jegi noget tid haft lyst tilklatkager og synes det var en meget god selvforkælelse efter en skøn løbetur
For at vende tilbagetilopskriften, så villejegselvfølgelig gerne lave noget med smør, og da blomkål både er en af mineyndlings grøntsager og spiller så godt sammen med smør, så skulle det da selvfølgeligspille hovedrollen
Min mor (kaldet mormor her i huset, pågrund af mindatter) havde ofte købt dem, hun elskede dem. Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltede kirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosineri MUMS
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.