"Glutenfri, billig, nem at lave og smager overordentligt godt. ". Så er jeg i køkkenet igen, hvor jeg havde et skønt og stort hvidkålshoved i køleskabet, men jeg vidste virkelig ikke, hvad jeg ville lave
Ifølge kalenderen er sommeren startet, og med den kommer alle udflugterne. Som vegansk familie er man næsten altid nødt til at medbringe en god stor madpakke, og det må gerne være nemt og hurtigt at spise, da børnene sjældent har tålmodighed til at sidde ved borde-bænke-sættet ret længe
I. f. e. b. r. u. a. s. i. d. t. å. (. 2. 0. 1. ). h. o. l. j. g. p. m. n. -. J. v. æ. y. D. k. c. ø. /. S. ,. N. é. F. ". M. B. R. 7. %. H. T. V. 5. x. °. C. L. ) l
En eller anden plantede en craving i mit hoved – en craving for bounty. Og ikke bare den almindelige lyseblå tingest, man kan købe på alverdens tankstationer
Ét ord. Kopkager. De er da geniale, når snackabstinenserne melder sig. Og i denne på alle måder søde juletid er det fedt at kunne smække disse lækkerbiskner sammen og give de traditionelle pebernødder, marcipankugler, æbleskiver, jødekager og alle de andre “gode” sager baghjul
Og en dejlig lækker smag af kakao. I en anden skål blandes mel, kakao og bagepulver godt. til 20 -24 stk250 g smør1,5 dl vand450 g sukkerkorn fra en stang vanilje5 stk hele store æg275 g hvedemel100 g god kakao1 tsk bagepulver (med top)Fremgangsmåde
Ja der står sprødbrød. Jeg grinede også første gang jeg hørte det. Historien er at jeg har en svigerinde der bliver drillet med at hun ikke kan udtale kombinationen "kn", det har resulteret i at et knæ nu kaldes et hængselsled i benet og en kniv er blevet til et fladt smøre redskab, derfor hedder mit knækbrød for fremtiden bare sprødbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.