Grøntsagspaté med perlerug aka klimavenlig mad
Smølfines blog
Smølfines blog
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 100 g. perlerug eller perlebyg
  • ½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 aubergine (ca. 250 g.) eller squash
  • 300 g. gulerødder
  • 1 stort løg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld basilikumblade
  • 1-2 spsk finthakket frisk rosmarin (eller tørret, hvis man ikke har det friske)
  • 5 æg
  • 3 spsk hvidløgsflødeost
  • 100 g. fintrevet mild ost 15-20 %
  • 1½-2 spsk fintrevet frisk peberrod
  • Salt og peber
  • 50 g. revet ost til drys
  • Evt. 1-2 små stilke løvstikke, hvis du har (det havde jeg ikke)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.