Skyl kartoflerneog læg dem på et stort stykke bagepapir i et ovnfast fad. De har jo ogsånogle kilometer på bagen, før de lander hos os, og kan godt have brug for at blive frisket op efter rejsen
Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
Denne salat med nyekartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Grønsagerne og frugten er også forskelligt fra gang til gang, det afhænger af hvad der er i køleskabet
Imens kogeskartoflerne lige akkurart møre i let saltet vand. Nu da sommeren blusser op igen er det vist på tide at få gang i grillen igen - man bliver helt henført til den dejlig sommer - og der er stadig gas tilbage på flasken
Et alternativ til de traditionelle kogtekartofler. Bring vand i kogog tilsæt salt. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Så laver jeg lige svinekæber i æble og vanilje igen. Svinekæber - Vanilje - Æble - Blå kartofler - Jordskokker
Denne salat med nyekartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Grønsagerne og frugten er også forskelligt fra gang til gang, det afhænger af hvad der er i køleskabet
Nyekartofler kan også andet end koges . Kartoflerne vaskes, skæres over og drysses med salt. -) 3 portioner1 dl olivenolie700 g små nyekartofler, skåret i halve på langsgroft havsaltVarm formen op i ovnen med olien. Hæld kartoflerne i den varme form med den varme olie, vend kartoflene rundt i olien og bag dem i 25 minutter ved 200 grader 1 dl olivenolie
De nye danske kartofler har jeg endnu heller ikke set så det bliver nye udenlandske kartofler som bestemt også smager godt og særligt hvis de er vendt i denne persillepesto
D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
Skræl/skrab kartoflerneog sæt dem over. Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 1Skrab ogkog de nyekartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.