Bagtekartofler – Kartoflen er en herlig grøntsag, rodfrugt eller hvad du nu vil. For det meste spiser vi kartofler som tilbehør til vores middagsretter
Hvis du har et par bagtekartofler til overs er her en god ide til at få dem brugt. Opskriften er også fin, hvis du bager kartoflerne på forhånd - så kan maden laves på et øjeblik
Denne salat med nyekartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Jeg veksler mellem nyekartofler og fuldkornspasta, men altid med frisklavet pesto
Skær kartoflerne over på langs og lad dem køle af. Skrub 2 bagekartofler, gnid dem ind i olie og drys med salt. Skrab kartoffelmassen ud af de halve kartofler og bland den med forårsløgene, 1 dåse kidneybønner og ½ pakke flødeost. Sæt kartoflerne tilbage i ovnen i 10-12 minutter til osten er gylden
J. e. g. u. n. d. s. k. y. l. r. t. h. a. v. å. i. P. o. b. ,. p. f. m. V. æ. 2. j. D. Y. c. O. I. é. S. ø. x. L. &. 1. 0. -. 3. /. 6. 8. 4. 5. (. ). B. F. H. G
De fleste kan lide bagtekartofler og det er nemt og billigt at lave. For at pifte den bagte kartoffel lidt op, serverer jeg den med quinoa og en lækker cashewdressing
Denne salat med nyekartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Jeg veksler mellem nyekartofler og fuldkornspasta, men altid med frisklavet pesto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.