Læg spidskål på grillen, først den ene side med olieblandingen og derefter den anden. Grillsæsonen er snart i gang og her får du en idé til hvordan du også kan komme dine grøntsager på grillen og få en smagfuld oplevelse
Sæt en grillpande på blusset og skru højt op for varmen. 1Del dit spidskål i kvarte (eller halve hvis det ikke er så stort). 1Når panden er rygende varm lægges spidskålene på med skærefladen nedad. 1Grill spidskålene i ca. 1-2 minutter inden du vender det på den anden skæreflade. 1Imens hakkes urterne (estragon, purløgog persille) og blandes med olie, saften fra citronerne, fennikelfrø og sennep. 1Når spidskålene er færdige tages de af varmenog lægges på en tallerken. Krydr med salt og peber og server kålene med 1-2 spsk
Rosa grillet tun. Bland æblestykker ogløgtern i en gryde med resten af ingredienserne. En go mayonnaise evt hjemmelavet Hakket purløg Hakket persille Hakket kørvel ( gem lidt til at pynte med ) HP sovs Salt Peber Citron saft Revet skal af citron En lille smule grov sennep
Hakkebøf, bløde løg, ristede svampeogdampetspidskål. Men når råvarernes kvalitet kan bære at stå alene og hakkebøffen er stegt rosa, spidskålen er saftig og sprød, så behøver man faktisk ikke sovs
Spidskålen skæres i kvarter – lad stokken sidde, så der er samling på hver del. Okay, det er nok ikke den flotteste ret til dato – men den skal nu på bloggen alligevel
m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. Y. v. i. s. p. e. r. a. l. t. f. o. d. k. å. ,. n. b. g. ø. u. 1. 3. 2. c. h. /. æ. S. j. y. R. H. D. I. V. B. -. O. ) l
hvidløgspeber eller hvad du nu forbinder med Italien. Men i dag er det den hvide spidskål jeg har brugt og den har fået en topping, der bringer tankerne til Italien
m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Ja så skal du ikke lede meget længere, for dette smørstegtespidskål er både nemt, lækkert og sundt. Jeg serverede det til et lækkert stykke ovnbagt laks – og det smagte virkelig godt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.