D. e. t. r. i. k. a. l. d. ,. v. j. s. g. n. å. m. h. p. o. ø. F. u. f. æ. y. M. I. -. b. G. P. H. N. K. 2. 0. (. c. ). 1. /. 4. ½. S. 3. L. 5. R. 6. A. 7. 8. 9
D. e. t. r. i. g. n. b. l. v. d. m. a. o. u. f. ,. h. ø. s. k. å. p. S. B. æ. j. K. y. /. C. G. N. J. 2. I. 0. 1. 5. 7. (. E. ). V. c. 4. F. 3. L. -. A. 6. 8. z
Disse halve, fyldteog dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Der ligger allerede et par opskrifter påbloggenmed søde kartofler. Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
Jeg sidder faktisk nede på Mallorca og holder ferie lige nu, men det skal da ikke snyde jer for opskriften på et dejlig sommertilbehør til fx grillet kød eller fisk
kartofler til. Pas på, at kødet ikke får for meget, så det bliver tørt. Den fyldte svinemørbrad er hurtigt lavet og bliver meget saftig og utroligt velsmagende – og så ser den endda super indbydende ud til både hverdag og fest
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Når de holder op med at syde på den ene side, skal de vendes, og når de holder op med at syde der, skal de forsigtigt lempes over på et stykke køkkenrulle for at dryppe af
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.