) Fyldte andebryster på rucolabund. - og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
Kartoffelsalatmed dild får en helt særlig smag, der går virkelig godt til kød på grillen. I denne har jeg aspargesog majs, men grøntsagerne kan sagtens skiftes ud med dem, du bedst kan lide
K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. 2. ). 4. 0. 1. ½. -. B. T. 5. H. V. N. J
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11 bundt grønne asparges. 1Skrab ogkog de nye kartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grilledeasparges. Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber
Smag dippet godt til med salt, peber og kanel og servér det til de grillede grøntsager. Det betyder, at dippet er smagt til med kanel, appelsinsaft og mynte, og at retten er drysset med ristede mandelflager
Sæt vand over til kogning af den fyldte pasta ogkog dem efter. grønsagerne sammen med salt og peber. Til gengæld er jeg ikke så vild med de hvide asparges
Glutenfri æblecrumble med kardemomme og vanilieskyr Squashsalat med ærter og rød grapeKartoffelsalatmed et twistRødbedesalat med avocado og perlebyg i dijondressingIndisk flødestuvet spinat med kartofler Chokolademousse med mandelcroquant Del dette
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.