Hvis du elsker salte, knasende snack, så kan det være grønkåls-chips er noget for dig. Resten af grønkålet kan du for eksempel bruge i smoothies, kødsovs, salat, frikadeller og i boller
Grønkålschips er fantastiske små, sunde, grønne snacks. Jeg ved godt, at Luna for ikke så længe siden har lagt en opskrift på grønkålschips op på Månebarnet, men så får I bare lidt mere inspiration her
Grønkålschips er fantastiske små, sunde, grønne snacks. Jeg ved godt, at Luna for ikke så længe siden har lagt en opskrift på grønkålschips op på Månebarnet, men så får I bare lidt mere inspiration her
Top med grønkålschips og ristede kerner. 1Gå nu igang med at lave grønkålschipsene. 1Sæt bagepladen i den 150 grader varme ovn og bag grønkålschipsene sprøde - det tager ca
På toppen er der sprøde og saltede grønkålschips, ristede hasselnødder og brunet smør. Anret det hele i en skål, top med grønkålschips, grofthakkede hasselnødder og evt lidt groftrevet parmesan
Hokkaido lasagne med ærter og ost / Græskar bygotto med brunet smør og grønkålschips / Grov tærte med græskar, løg og feta / Spicy græskarsuppe med æble og gedeost
Græskar bygotto med grønkålschips og hasselnødder / Spicy græskarsuppe / Hokkaido-lasagne med ærter og ost / Grønkålssalat med græskar, feta og tahindressing
De her julet grønkålschips er en lækker snack til julebordet, til en osteplatte, eller som et tilbehør til fx mild dampet hvid fisk 350 gram frisk grønkål
Grønkålschips med gærflager, tamari og ristet sesamolie – mit bidrag til Madbloggerudfordringen. Noget af det som jeg får mange positive tilbagemeldinger på når jeg har kurser hos FOF (der er 10 nye at vælge imellem i foråret 2015, som jeg skrev meget mere om den 23
Grønkålschips. Det tog mig lang tid at forstå, hvad jeg gjorde forkert, når jeg forsøgte mig med grøntsagschips, men nu er koden knækket – jeg brugte for meget olie
Hokkaidosuppe toppet med sprødristet parmaskinke og et flækket smilende æg (for at få protein nok), samt grønkålschips (grønkål rives i mindre stykker og gnides godt i salt og olie, bag i ovn v 120 grader til de er sprøde = mums chips
Og det kullede i kobberskålen er såmænd bare grønkålschips, der ikke var i det fotogene hjørne…. Jeg er kun 90% vegetar, men har ikke noget egentligt behov for kød og laver det mest for de andre familiemedlemmers skyld
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.