Det er højsæson for græskar lige nu. Med den smukke orange farve, pynter græskar i næsten enhver ret. En måde at strække græskarsæsonen på er at lave chutney
hæld alle grøntsager og resten af ingredienserne op i gryden og lad det små koge i ca. Vi går en (u)hyggelig tid i møde, hvorfor så ikke nyde den med denne velsmagende græskar suppe
S. ø. n. d. a. g. i. u. e. 4. 2. s. t. f. r. å. k. o. l. m. p. ". L. C. H. F. I. b. v. 1. E. æ. &. h. j. D. J. ,. -. ). V. U. y. +. M. N. é. W. w. /. c. O. P. G. 8. T. 9. 0. B. 5. 3. (. t g
Af dette fik jeg ca. Ja, du læste helt rigtigt… Ikke “græske” men “græskar” frikadeller. Det kan man helt sikkert også godt bruge, men idéen er, at vise, at man faktisk, sagtens, kan bruge fyldet fra de der græskarhoveder, som man laver til Halloween
afkøl. Disse cremet græskar cupcakes er perfekt til denne årstid. afkøl. Især fordi jeg har brugt indemaden fra et græskar jeg har skåret til et haloween hoved
Det her, er min lidt alternative version, af en eller form for “Pumpkin Pie”. Specielt hvis man, i forvejen, står med fyldet fra et græskar hoved og mangler nogle idéer til, hvad man kan bruge det til
Jeg har virkelig fået øjnene op for græskar og det her må være en af mine favoritter til dato. Har du endnu ikke kastet dig ud i madlavning med græskar, så er bagte hokkaido stave (Hokkaido fritter om man vil) et godt sted at starte
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.