Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Smag suppen til med dine krydderier og server den med brød eller andet godt. I aften havde jeg brug for noget nemt, hurtigt ogbilligt mad, hvor jeg ikke skulle bruge de helt store ingredienser
Dagens opskrift er rigtig god som tilbehørtilnoget med lam, f. Og så kan man bruge retten som en enkel vegetarret serveret sammen med pitabrød eller naanbrød
Linserne skylles grundigt og sættes til side. Det er ikke nødvendigt at sætte dem i blød på forhånd, men det er en rigtig god idé, da det forkorter kogetidenog gør dem nemmere at fordøje
Tilsæt salt og mel og rør. Jeg har altid troet at hjemmebagte brød hurtigt blev tørreog kedelige. Vend forsigtigt brødet ud på en bageplade med bagepapir og bag brødet ca
J. e. g. d. l. r. h. n. o. p. s. k. i. f. t. m. j. ,. y. a. ø. b. u. c. å. O. v. ". /. æ. F. z. M. S. L. K. (. 2. ). 1. 5. 8. 0. 6. 3. T. 7. H. P. B. -
Der har været stille her på bloggen i juledagene. Det er der mere end én årsag til. lavet nogle retter for De Fem Gaarde, som kommer på bloggen inden længe – og her kan du godt glæde dig, hvis jeg selv skal sige det
Dertil er de også nemme at lave. Nemt og lækkert. Jeg er vild med dadelkugler, perfekt snack som alternativ til søde sager, som efter min mening høre weekenden til
K. æ. r. e. B. l. o. g. v. n. D. t. h. a. s. b. d. å. J. k. i. f. j. 1. A. u. ,. m. E. L. S. Ø. T. R. (. G. ). y. p. V. 2. F. /. N. P. c. ø. M. 4. &. é. 0. I. O. Y. Å. U. d l
P. a. p. i. r. s. l. e. n. o. m. æ. t. h. k. d. J. g. j. v. b. y. ). I. å. f. u. ø. ,. D. T. V. G. S. q. H. F. &. E. (. M. 1. 3. x. c. 0. 2. . Y. B. n l
Som tilbehør vil jeg lave semi tørrede tomater, og disse kan jeg lave på forhånd. Cocktail tomaterOlivenolieKokossukkerHalver tomaterne og læg dem på en bageplade
Jeg store forventninger til stegen og de blev indløst til fulde. Flot rosa i midten og v. Normalt vil jeg aldrig selv købe cuvette til steg, jeg bruger dem som oksebryst til langtids brasering
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.