Jeg savner rugbrød mere end nogen anden madvare, der findes på de danske hylder, lad det være sagt. Jeg skal nok finde det dog, men jagten haster ikke så meget mere, efter jeg har stiftet bekendtskab med dette fabelagtige, nemme og sunde rugbrød
Pensl en lille brødform godt med olie eller smeltet smør. Et glutenfrit let saltet og let syrligt brød, der kan bruges lige som rugbrød til sild, laks, kødpålæg, ost og lignende
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Derfor kan jeg godt lide at pusle rundt og gå og vågne, inden resten af huset står op. Samt at jeg er vild med den sprøde skorpe man får, når man selv bager sit brød og kæresten synes det er dejligt, at vågne til duften af bagt rugbrød
(Hold godt øje med rugbrødet, da bagetiden kan variere). Det er en god idé at gøre dette dagen i forvejen (kan også sagtens klares et par dage i forvejen), da det godt kan tage lang tid at suge olien ud af brødet
Jeg synes faktisk at det er lykkes rigtig godt med denne opskrift og den vil jeg bruge igen. Vi er dog lidt afhængige af vores rugbrød til frokost og i madpakken og det er jo stadig sundt at spise groft
Rør dejen godt sammen ( bedst i en røremaskine). Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Man kan ligeså godt bage 2 brød ad gangen, når man er i gang. Man kan ligeså godt bage 2 brød ad gangen, når man er i gang
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Jeg havde en solsikkerugbrøds blanding fra Amo liggende, og blandede den med gulerod og hvedemel. De her snegle tog lidt længere tid end forventet, da dejen er tykkere end normalt
Tag rugbrødene ud af formene og lad dem køle af på en rist. Fordel dejen i 2 rugbrødsforme. 1. Kom knækkede rugkerner, hvedekerner, hørfrø og solsikkefrø i en stor skål sammen med vandet og surdejen
Jeg ælter altid dejen på min røremaskine, men hvis ikke du har sådan en kan den godt æltes i hånden. Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det
) De par brød jeg indtil nu har lavet med melsorterne her, har været "lyse" brød, så denne gang skulle det altså også afprøves i noget lidt mørkere brød - nemlig rugbrød
Brødet mætter utroligt godt og længe, det smager lige godt med leverpostej, ost eller marmelade. Et af de mest basale brød i enhver husholdning er nok rugbrøddet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.