Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige
Jeg er ret vild med knækbrød – så meget at vi altid har en eller anden form liggende i køkkenskabet. Allerbedst kan jeg lide disse hjemmelavede knækbrød som er prop-fyldt med kerner og som bare smager perfekt efter min mening
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Har altid nogle til at stå til når jeg lige mangler lidt knas
Skær for med en stor kniv eller et pizzahjul så de er nemme at få fra hinanden efter bagning. Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester
Kan sagtens spises direkte fra køl, men efter et par dage har det bedst af en tur på brødristeren. glutenfrit "rugbrød", lavet af glutenfri quinoaflager og hampemel
Det kan godt ske, at knækbrødene ”klistrer” sammen igen under bagningen, men det er forholdsvist nemt, at knække eller skære dem fra hinanden, mens der er lune
Opskriften er fra Michelle Kristensens BootCamp-bog. Knækbrød med masser af kerner. Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.