Både til en fødselsdag her i december og til jul, har jeg lavet cookies i en krukke. Man blander alle de tørre ingredienser sammen i en krukke (og gerne i lag, så det ser lidt pænt ud) og så tilsætter modtager selv de tørre ingredienser
Jeg krydrede min portion med en chai kryddersukker og nogle dejlige, hakkede dadler (begge dele også fra Urtekram), som gav et sødt pift, der adskiller sig fra den hvide sukker, man ellers ville bruge
Kryddersnapsene er for alvor ved at få en renæssance og har fundet vej til de allermest dyre og hotte restauranter, som nu har deres egne snapseblandinger stående side om side og udfordre de dyre cognacer og rom på avec-bordet
Sigt hvedemel, hjortetaksalt og chai kryddersukker i blandingen. 3 spsk chai kryddersukker fra urtekram (består af rørsukker, kassiakanel, nelliker, vanilje og kardemomme)
Den nye Smiling Seal fra By Nord kan da kun blive en succes til de små. Jeg kan i alt fald ikke stå for den søde sæl, og har købt den ind til min webshop
Du kender det helt sikkert. Dét med at stå og mangle strøm på mobilen, lige når du har allermest brug for den – og lige når du er allerlængst væk fra et opladerkabel og en stikkontakt
Allerede i tirsdags havde jeg udvalgt mine personlige beauty favoritter, som jeg ville holde øje med på Lookfantastic i dag, hvor det jo næppe er undgået nogens opmærksomhed, at det er Black Friday
GIV EN GAVE DER. SMAGER OG GIVER GOD SAMVITTIGHED. Dagens kulinariske kalender indeholder en gaveide. Til fordel for Danmarks Indsamling holder vi restaurant i
Danmark har en helt særlig plads i hjertet for Hotel Chocolat, hvor de, som det indtil videre eneste sted udenfor England, har åbnet tre butikker i Købehavn, på Frederiksberg og i lufthavnen
Jeg indfører nu et nyt weekendindslag her på bloggen med ugens fokus og favoritter. Et lille opsamlingsheat på nogle af de ting, som jeg går og laver og har på agendaen
I min lille serie af nichedufte, vil jeg nu introducere dig til det over 280 år gamle engelske parfumehus Floris og deres nye helt vidunderlige duft A Rose for … (der medfølger en guldtusch, så giveren selv kan udfylde den heldiges navn)
Efteråret er uden tvivl den tid på året, hvor der udgives flest kogebøger, og selvom der udkommer lidt for mange ligegyldige kogebøger med opskrifter, der er set utallige gange før, så var der alligevel et par nye bøger, som vakte min interesse, da jeg i går besøgte bogforum i Bella Centeret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.