- selv at bage boller til morgenkaffen, og megethurtigere end at cykle til bageren. Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerder ikke har "set lyset", såtænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
F. o. r. a. t. m. i. n. d. g. s. k. l. f. u. e. ,. h. j. b. å. p. J. y. ü. T. æ. ø. -. v. S. E. D. 2. 0. (. ). L. 1. 5. ½. c. I. B. V. /. R. H. 3. ". ) g
Jeg har en forkærlighed for elefanter (og giraffer - hvis nogen skulle spørge. ) Da jeg faldt overHerriët's opskrift, gik der højst en time før jeg sad i sofahjørnet med den nyindkøbte opskrift, hæklenål og et nøgle gråt garn
Siden da har jeg kæmpet for, at få mine til at smage ligeså godt – og selvfølgelig kunne jeg bare tage opskriften fra bogen, men jeg ville prøve at lave min egen version, med de ingredienser som jeg lige har i køleskabet
Igen – jeg holder af at lave mad, og så har jeg en meget sød tand efter især chokolade. I weekenden har jeg for eksempel spist havregrød med peanutbutter og banan, hvor jeg i hverdagene som regel spiser havregrød med dadler og måske med tilsat æggehvide (for at få så mange proteiner som muligt)
Derudover har Ditte lagt en stor indsats i at gøre selve “sådan”-delen (dén del, derforklarer hvordan man løser forskellige bagetekniske udfordringer) meget let forståelig og udførlig
Chiafrø indeholder seks gange såmeget kalk som sødmælk. Sådan helt foran, så den er nem at komme til. Efter jeg kastede mig ud i chiagrøden, har mine chiafrø fået en tydeligere plads i køkkenskabet
Nu vender jeg tilbage til mineskriverier, og jeg håber, I læser med, selvom det er længe siden. Jeg indrømmer, at der har været alt for stille her på bloggen i det sidste halve år
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.