Dejen er sprød, forholdvis grov og fedtfattig, og så er den fyldt medbagte, søde tern af hokkaido, en lille rest af krydret chorizo, søde majs, lidt frisk spinat og saltet feta
Jeg har brugt fuldkornspasta og vendt med cremefraiche, chorizoog frisk persille, krydret det hele med hvidløg, røget paprika og lidt chili og toppet med ost
Sammen med lakridssmag fra fennikel og hvidløgenes bagte sødme er du godt kørende. Læg fennikel, hokkaido og hvidløgsfed med skal på – på en bageplade og vend det rundt med olivenolie og chili
Tilsæt rosiner og smuldret feta. 150 g feta, smuldret. 11 tsk honningSkær buketterne fra broccolihovedet og del/snit dem i helt fine buketter. 1Fordel dem i en lille bradepande sammen med pinjekerner og hæld olivenolie udover. 1Krydr med salt peber og hvidløgspulver. 12-15 minutter - indtil broccoli og pinjekerner begynder at tage farve. 1Tag bradepanden ud og lad det køle 10 minutter. 1Fordel broccoli og pinjekerner i en skål. 1Hæld dressingen udover og server straks
Vend lidt citron/limesaft med rødbederne og anret dem i en skål medfetaog hakket persille ovenpå. I dag har jeg igen kokkereret, og I kan godt glæde jer til en meget lækker kage med rabarber, som kommer på bloggen en af de næste par dage
Bagte grøntsager med en god gedefetaog sur/søde balsamico-løg - og et lille glas vino. Rødbeder, græskar, løg og pynt med salat, feta, pinjekerner og lidt god olivenolieVelbekomme
Tærtedejen var sprød og knasende, og indeni var der noget dejligt fyld af spinat, champignon ogfeta, og så ovenpå, når den er bagt, kommer man lækker røget laks og frisk persille
Drys medfeta, valnødder og basilikum. Vend rødbederne med olie og honning og krydr med salt og peber. Jeg serverede retten til stegt andebryst ogovnbagte kartofler
Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Lig dem på en bageplade med bagepapir, hæld lidt olivenolie over rodfrugterne og drys med rosmarin
Fordel hokkaidotern og løg på den forbagte bund. Denne tærte er en rigtig efterårsversion lavet på en grov bund og fyldt med hokkaido græskar (min yndlings yndlings yndlings grøntsag på denne tid af året), nærmest karamelliserede bløde løg, timian ogfeta
Her er laksen serveret medovnbagte hokkaido græskar samt en lækker avocado-ananas relish. Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser med stegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.