Ikke særlig macho, jeg ved det godt. Men i en verden, hvor salater og grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag
Glaserede gulerødder, der også er en gammel ret – mormormad. For blandingen smager rigtig godt, og gulerod og fennikel klæder hinanden – både i smag og i farver
I dag stod menuen på noget nemt, da jeg er træt efter en tur i byen i går, og en hård arbejdsuge. Tidligere var en favorit-ret pasta carbonara, og smagen var noget jeg lige havde lyst til
Det her, det er nemt og simpelt. Og helt ærlig, det er da dejligt engang i mellem, ikk. Salaten blev til, fordi jeg liiiige havde brug for lidt mere tilbehør og blev værdsat af hele hulefamilien
Vurdér her om du skal bruge alt melet – dejen skal være blød men ikke flydende. Som tidligere nævnt er jeg stor fan af brød, ost og smør, og jeg har længe gået med tanken om at skulle i gang med at lave grydebrød
– ellers et helt bundt). – ellers et helt bundt). Dejligt, at det nu er fredag aften og weekend. Skolebørnene har vist også fået sommerferie, selvom vejret stadig ikke helt er klar over, at det faktisk er sommer
Dette er en opskrift som jeg har brugt i årevis som tilbehør til grill kød. Der skal ofte lidt mere end bare salat og flutes, for at det mætter, og det hele ikke går op i kød
De sidste par dage med alt for meget gær i køleskabet, førte til en lørdag aften og nat i køkkenet. Der blev sat dej over til grydebrød (som absolut er verdens bedste - og mit ynglings brød
Jeg har meget længe kæmpet med at få gode brød, men NU har jeg endelig fundet frem til den helt perfekte blanding, der giver mig de bedste brød, der hurtigt forsvinder igen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.