fynsk brunsviger, og ikke-fynsk brunsviger. Jeg ved ikke hvorfor, men det er som om, at opskriften på svampet og snasket brunsviger holder sig på den fynske side af Storebælt
Det er en all american classic og det er bestemt ikke en ret for de virkelig fedtforskrækkede. Det er comfort food når det er bedst og så passer det jo helt perfekt til årstiden, hvor det kan hjælpe en med at holde varmen
Lørdagskylling er hvad vi fik til aftensmad. Det var dog en kylling, som rent kvalitetsmæssigt var så langt fra hvad man ellers forbinder med begrebet "lørdagskylling"
Endelig er det weekend og kun en uge til vores ferien starter. Vi håber på meget bedre vejr end det har været idag og heldigvis er der bedre vejr forude og allerede fra i morgen
Dagen i dag har været top hyggelig, og har budt på lidt forskellige oplevelser. Jeg startede min formiddag med et barselsbesøg hos min veninde Louise, som i forrige uge blev mor til lille Viktor
På vores vej over Fyn har jeg købt en hindbærrabarber, som skal plantes ved sommerhuset. Jeg har ventet længe på at mine rabarber skulle vokse sig store og flotte i år
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.