fynsk brunsviger, og ikke-fynsk brunsviger. Jeg ved ikke hvorfor, men det er som om, at opskriften på svampet og snasket brunsviger holder sig på den fynske side af Storebælt
G. u. l. a. s. c. h. e. r. t. d. i. o. n. v. m. k. ø. g. ,. æ. f. å. S. j. p. A. b. -. J. M. R. K. 2. I. 5. 0. 1. F. L. T. 3. 4. H. B. y. 6. 7. 8. 9. N. V
En kage der med sikkerhed findes i mange hundrede varianter er brunsviger. Brunsviger varierer rigtig meget fra landsdel til landsdel, nogle steder serveres den sågar med vanilecreme eller flødeskum
Server gullaschen med rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. • 1-1½ dl mælkGullasch. 800 g oksekød i tern ( bedst af bagkød og og økologisk Galloway kvæg)
Derfor blev der bagt fynske fedtebrød op til jul. I begyndelsen af december måned snakkede min mor om, at hun gerne ville smage fedtebrød igen, for det var så laaaang tid siden *hint hint*
Gift er kendt for deres gullasch, som Kauro og Zuzana får hver gang de er der. Kauro og Zuzanas ynglings sted at tage hen efter kunstskolen er spisestedet Gift
Sund og lækker gullasch med oksekød, gulerødder, løg, champignon serveret med kartoffelmos. Jeg elsker simrerretter om vinteren, gør alle vi danskere ikke det
Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.