Disse halve, fyldteog dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
N. e. m. a. d. b. h. ø. v. r. i. k. t. æ. l. g. D. s. u. n. J. o. å. p. j. ,. f. 5. 0. I. y. c. H. F. K. Æ. 2. 1. 7. 3. %. ½. (. ). C. /. 4. S. M. -. T. R. 6
Denne gang stod den blandt andet på fyldtkyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers
Nu laves den nemlig ikke kun med lufttørret skinke, men ogsåmedfetaostog pesto. Selv lavede jeg en skinke-spinat-tomat-løg-tærte som tilbehør, hvilket var ret tilfredsstillende, og ledsaget af en lukket calzone med resten af grøntsagsfyldet fra tærtefyldet, blev middagen pludselig meget bedre end forventet
Denne blandes medfeta. Begge dele skal hakkes fint - det kan gøres i hånden eller i en mini-hakker - jeg brugte hakkeren og kørte krydderurter og hvidløg sammen med soltørrede tomater til en grov pasta
Som lovet i morges på bloggens facebook-side, kommer her en überlækker & sund opskrift på fyldtkyllingebrystmed krydderurter, soltørrede tomater og bagte løg
Drys bøffer og sauce medpersille, peberfrugt og smuldret fetaog server med ris. Rør kødet sammen med sennep, persille, salt og peber, form to bøffer og brun dem kort i olie
K. a. r. t. o. f. e. l. s. k. n. v. p. å. m. d. …. h. u. g. ø. O. i. j. A. S. b. y. c. ,. q. I. æ. D. M. L. –. (. 2. ). 4. 0. 1. ½. -. B. T. 5. H. V. N. J
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.