Hjemme hos os er en rigtig fastelavnsbolle med creme og remonce…. Hvad end du har lyst til at pynte med – her har jeg brugt små sukkerhjerter, ellers er sukkerkugler, chokoladeknapper, frysetørret hindbær og lignende gode valg
1 portion butterdej (eller 1 pakke færdig på 450 gram med 6 plader). fintrevet skal af 1 citronfintrevet skal af 1 appelsin100 gram sukker100 gram smør100 gram marcipan1 sjat appelsinblosmst vand (det er i den originale opskrift, men jeg bruger det aldrig. 1 portion butterdej (eller 1 pakke færdig på 450 gram med 6 plader). 1 sjat appelsinblosmst vand (det er i den originale opskrift, men jeg bruger det aldrig
Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Opskrifter og tagget bagværk, Fastelavnsboller, Opskrifter. Små, runde boller med lækkert fyld af vanillecreme og remoncemed marcipan
Opskriften er udviklet i samarbejde med Nicoline der ejer bageuniverset Det Glade Køkken. Men tilsæt endelig ikke mere mel end hvad der står i opskriften
Jeg har længe villet prøve at lave frøsnappere og har kigget på mange forskellige opskrifter inden jeg lavede den her - som jeg har tilrettet med det, jeg nu synes skulle til
Fyldet fordeles på hver af dejfirkanterne - en med kanel og en med pistacie. Kanel remonce. Dejen rulles sammen til en pølse og lægges i en smurt springform med hul i midten
Opskrift (der var nok til to buede stænger på hver sin bageplade). Det er en traditionel gærdej med kardemomme og så en lækker snasket marcipanremonce indeni
Smør godt medremonce på hele dejen og rul den derefter sammen. En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.