Blødt smør fordeles på den ene halvdel/side og drys med kanel og sukker, Jeg havde kanel-sukker blanding til overs fra julen, og hældte det bare på, og blandede smør og kanel imens det var på dejen
Kom melet op i æggemassen sammen med olie ogyoghurt -og rør kun lige til dejen er ensartet. Jeg ændrede eller lidt i opskriften, da der efter min mening altid er alt for meget sukker og fedt i de amerikanske opskrifter, og så skal der altså kanel på æblestykkerne i mine kager
Tilføj derefter pistaciemassenog pisk igen. Smør og sukker piskes til det bliver lyst. Del æggeblommer og hvider fra hinanden og tilføj derefter æggeblommerne i smør-pistacie-sukker-massen
Og læg dem op i en bradepande, der er beklædt med bagepapir. + et par spiseskefulde kogende vand. Glasuren blandes ved at komme flormelis i en skål og dryp mednogle dråber kogende vand, til den har den ønskede konsistens
Pistacienødderog forårsløg hakkes og vendes i dejen sammen med kikærtemel. Frikadeller er ikke kun at finde i det danske køkken, Tyskland, Sverige og Norge spiser dem ogsåmed lidt variasioner og det er så gammel en spise at der ikke er de store oplysninger at hente omkring frikadellen
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
J. e. g. h. a. r. b. t. v. d. n. s. k. l. ,. i. j. y. å. ø. o. m. p. f. æ. u. D. I. -. ). M. '. B. G. 3. 5. 0. 4. K. 1. /. 2. P. (. c. R. F. L. T. Æ. N. x. S. 8. H. A. W. D g
P. i. s. t. a. c. e. ,. h. o. n. g. k. r. d. m. u. l. f. (. ). 4. p. 2. x. 3. 7. 5. å. v. æ. 1. 8. ø. %. 0. T. B. y. S. j. R. L. b. F. D. V. I. 6. J. 9. n g
Pistacie drøm - raw food brownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Pynt medpistacie nødder og server med ris, nanbrød, cous cous eller andet indisk tilbehør. Ta et par pistacie nødder til side som du kan pynte din indiske ret med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.