Stil dejen til side til næste morgen. 2 Franskbrød. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
Jeg har ladet mig inspirere af flere opskrifter på langtidsbagte tomater, som man kan nyde varme men som også kan hældes på glas og opbevares på køl som tilbehør
Denne ret er perfekt til den travle familie. Nu tages væsken i bradepanden ud og sies op i en gryde og kog den ind, smag til med citron og salt og jævn den evt
Men nu er jeg tilbage med masser af opskrifter fra den sidste måneds tid. Tilsæt en spsk. Tilsæt kyllingen og lad den stege til den er lysebrun og gennemstegt
Raw Liquorice powder (fra Johan Bülow). Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Alternativt, hvis en tykkere konsistens ønskes, kan den blendes kort med en stavblender, eller bærrene kan sigtes fra, så man kun har den klare sirup tilbage
I aften står den på resterne fra fredag aften. Whiskey tilsættes, og derefter den anden væske. I en gryde brunes mørbraden kort, hvorefter grøntsagerne også svitses
For rigtig mange går rundt og stresser sig selv unødigt ved at prøve at undgå alle kornprodukter, som både ligger meget langtfra den almindelige kost, og som er ærgerligt fordi man går glip af mange sunde fødevarer
Hvis de ved at din gryde fx er ½ timer om at blive varm så kan du bare sætte gryden ind fra starten og lade det hele stå i ½ timer til ovnen + ½ time til gryden
Fjern sener og de største klumper fedt fra mørbraden. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
En smule af pureen tages fra og varmes i mikroven og tilsættes udblødes husblas. Passionsfrugterne skæres over og indemaden skrabes ud i en sigtes, over en skål, hvorefter de skrabes med en ske, så kun saften går igennem og kerne sigtes fra
) Opskriften faldt jeg over inde hos Plat du Jour, og tænkte at dem måtte jeg ganske enkelt prøve, da jeg har en hel del lakridssirup fra Johan Bülow stående
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.