Billede lånt fra Helse bents side. Billedet er fra august. 29/8. Man må ikke veje sig hver dag. Det siger de kloge… vægten svinger jo hele tiden lidt, så engang om ugen eller sjældnere er bedre
1. 5. /. 9. V. æ. g. t. e. n. s. å. r. l. i. d. f. o. ,. m. j. h. a. b. k. p. ø. v. O. y. u. -. E. 2. D. c. F. J. x. K. (. ). B. 3. –. ”. A. 4. 6. T. 0. w. a g
Har du også undret dig over begrebet "kold suppe", f. eks. Gazpacho. I min verden er suppe altid varm. Det andet vil jeg hellere kalde smoothie, selvom jeg havde foretrukket et dansk ord
Falafel er jeg vokset op med, mine forældre lavede dem fra bunden af, og efter alle kunstens regler - knasende sprøde udenpå, og irgrønne indeni af persille og grøn koriander
Da jeg selv blev mor, var det ikke altid, bollerne kunne klemmes ind i programmet, når der også skulle passes spædbarn, og lægges lagkage, for ikke at tale om middag om aftenen til familie og venner inviteret fra nær og fjern
Brombærsyltetøj er det bedste syltetøj jeg kender. Hele, syltede stikkelsbær i tyk vaniljesirup kommer ind på en sikker andenplads, men det er en anden historie
Opskriften er stykket sammen af opskrifter fra Camilla Plum og Richard Bertinet, tilsat gode råd fra Aurion og Skærtoft Mølle, samt alle mine egne påfund
Min favorit er Bora-Bora vanilje fra Vaniljekongen. Quiñoa skal jeg ikke kloge mig på - jeg ved bare at den er et frø, det er sprængfyldt med proteiner og gode aminosyrer, og skal vaskes før brug, fordi den indeholder et naturligt sæbestof
Rigtig mange mennesker lider af sukkerafhængigheden, og de har svært ved at “knække koden” til en kost uden sukker og stivelse fra slik, sodavand, kage, hvidt brød, pasta, pizza, kartofler, hvide ris eller for meget frugt
Men i Libanon hvor opskriften stammer fra, ja - der er dette her altså morgenmad. Jeg vil vove at påstå, at salaten glider væsentligt bedre ned fra morgenstunden end en bøf - hvis man er på dén galej
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.