Skær den forlorne hare i skiver i fadet. 16 x 22 cm) og form den til et farsbrød. Skru ned for ovnen, hæld 2½ dl letmælk omkring farsbrødet og bag det færdigt. 20 min. ved 225° - traditionel ovn. 2½ dl letmælk. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca. 100 g) 2½ dl letmælk ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% 1 spsk ribsgelé ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 1 spsk lys saucejævner evt
Forlorenhare er en dansk klassiker og en sand bedstemor ret. Steg ”haren” i ca. Jeg har haft mine ernæringsmæssige briller på og sammensat en sundere version af den traditionelle opskrift på forlorenhare
Forlorenhare med gulerod. Forlorenhare med gulerod. 2-3 personer. 2 gulerødder, revet groft. Sæt den midt i ovnen på 200 grader i ca. 2-3 personer. 2 gulerødder, revet groft
Den klassiske forlorenhare, nu i muffins-form. INGREDIENSER (2 personer). 2 spsk hvedemel. 1-2 spsk tyttebærmarmelade. Bag dem i ovnen ved 200grader i 20min. 2 spsk hvedemel. 1-2 spsk tyttebærmarmelade
Forlorenhare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende. Der skal ikke være bacon under ”haren” kun rundt om på siderne og ovenpå
Servér harerne med kartofler, saucen og lidt ekstra ribsgelé. Share this. 2 æg. Tag harerne ud, og sigt saucen som derefter koges op og tilsættes fløde og 1-2 spsk. 2 æg
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
(Du får ca 24stk)4æg220 g. vanillesukker250 g. mel250 g. kokosmel200 g. Bages ved 200g i ca 15-20min. 200 g smør. 250 g flormelis sigtes så undgår du klumper. 220 g. 250 g. 250 g. 200 g. 200 g smør. 250 g flormelis sigtes så undgår du klumper
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.