Næringsindholdet er for hele retten. Forlorenhare ligger mit hjerte nært, for det har i mange år været min ynglings ret og min kære mor er stadig sød til, at tilberede forlorenhare når jeg besøger mine forældre i det nordjyske
Pisk kødetmed alle ingredienserne og form det i en lang tynd pølse. En af børnenes favorit spise og for den sags skyld også min egen er forlorenhare - har du kyst til at forsøge at lave det kommer opskriften her
Riv et løg meget fint og kom det i en skål sammen med den blandede fars. Beklæd nogle muffinsforme (ikke papir) eller RAMEKINER med bacon og fordel farsen i formene
Share this. Ingrediens listen i brødet er meget simpelt, der ikke noget som falder mig for øjnene, andet end den indenholder både sukker, glukosesirup og maltodextrin, så vi har med lidt meget sukker at gøre, dog kender jeg ikke forholdende i et ¨nomalt¨ rugbrød, men med min
Stegeskyen/sovsen hældes fra og koges igennem i en lille gryde og smages til med salt, peber og måske lidt æblegele, hvis den mangler det der lille æble-pift, der gør hele forskellen
Kom sovsen i fadet til haren og bag dethele færdigt i ca. Efter mange overvejelser landede jeg på forlorenhare i en udgave hvor sovsen bages medharen i ovnen
Bland detmedhakkekødet. Serveres med kartofler og sovs. Igår stod den på lækkert farsbrød/ forlorenhare, og det bedste ved dethele er, at der er rester til i dag
Bland kødetmed æg, rasp, boullionterningen rørt op i vandet, hakket løg, salt og peber. I gryden blandes bouillionen med jævningen af majsstivelse og vand og sovsen koges op under omrøring
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.