fuldkornsnudler med rå fintsnittede grønsager, scramblede øko æg og jordnøddesmørdressing. Ingefær, et stykke på samme størrelse som en valnød med skal på
denne ranch dressing, der var med til at smagssætte min aftensmåltid igår. Der er ikke overvældende mange forskellige opskrifter, men dog alligevel en del, jeg tager med f
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Rør dressingen sammen og smag til. Modsat grønne salater og spæde kål som spidskål, hvor dressingen først skal i lige før servering, er det en god idé at vende dressingen i en halv time før servering, så kålen marineres
Denne salat er ikke bare flot i farverne men også frisk og lækker med sine sprøde grøntsager. Skræl gulerødder og rødbeder og brug så tynd skrælderen til lave fine flager af gulerødder og rødbeder og gør det gerne henover salaten så det bliver lidt tilfældigt, dryp dernæst forsigtigt lidt eddike udover salaten, dernæst lidt god rapsolie, det skal på ingen måde blive en blød fugtig salat men olie og eddike er kun med til at give lidt kant og binde teksturerne lidt sammen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.