Det er så lækkert og min mor og jeg startede godt ud med denne nemme ret. Serveres til stegt kød, fisk eller som forret på ristet brød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Så burde du prøve disse super gode parmesan kartoflermed basilikum pesto. Er du træt af kogte kartofler og synes du altid det bliver det samme tilbehør du får til dit kød
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Bagte kartoflermed broccoli og cheddarost. Bagte kartofler er god og mættende mad. Men nu er jeg tilbage igen med en opskrift, der passer meget godt til det efterår, der så småt begynder at indfinde sig efter en fantastisk sensommer
Nu nærmer tiden sig, hvor du ikke længere kan servere nye kartofler, så det er nu der skal hives opskrifter op på kartofler, hvor det er i orden at kartoflerne behandles noget, og ikke bare står i sig selv
Hvis du skal lave rigtig mange brunede kartofler, så kan du faktisk med fordel tilberede dem i ovnen i en bradepande, ovnfast fad eller lignende der har en størrelse der kan indeholde væsentligt flere kartofler end en stegepande
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.