Min veninde Katrine laver altid de lækreste flødekarameller og her op til jul besluttede jeg mig for at gøre hende kunsten efter Jeg ville nemlig lave nogle juleæsker med dejlige julegodter og det var de jo perfekte til
Jeg kan huske fra min barndom, at det var en langsommelig process at koge flødekarameller. Hvorfor ved jeg ikke, men i hvert fald er det blevet meget nemmere
1 dL piskefløde 1 dL sirup 1 dL sukker 1 nip salt Bring blandingen i kog i en tykbundet gryde og lad massen simre i 30–45 minutter under konstant omrøring
Flødekarameller. Mmm. Flødekarameller dyppet i chokolade. dobbelt mmm. Jeg har brugt min tidligere opskrift på flødekarameller, skåret dem i firkanter, og rullet dem runde med mine hænder
H. j. e. m. l. a. v. d. f. ø. k. r. t. h. i. D. s. u. p. n. -. æ. o. g. F. c. 5. 0. 6. ½. 2. 1. 3. A. y. R. K. ,. å. b. V. x. L. S. . N. (. ). G. ´. ) l
Perfekt værtindegave. Hvis du altså ikke spiser dem selv først. D. Det er snart december, og i disse uger kommer traditionerne så småt op i mig Karameller høre vinteren til og derfor får i her en lækker opskrift på bløde, cremede karameller med crunchy nødder Flødekarameller er utroligt nemme at lave, og man kan virkelig variere smagen i uendelige retninger
Chokoladeovertrukne karameller med et hint af himalayasalt. – Karamellerne indholder fem ingredienser, og selvom man skulle tro det, er ingen af dem hverken fløde, smør eller raffineret sukker
Der blev ikke kun lavet lakridskarameller - det ville jo ikke ligne mig. Når det kommer til kager og søde sager, så mener jeg bestemt ikke at "Less is more" men mere "More is better" Så jeg fik også lavet almindelige flødekarameller og chokoladekarameller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.