Papadelle medricottaogsalsiccia – måske ikke den pæneste ret, men den smager fa’me godt. 1 salsiccia 250 g ricotta Frisk pasta 75 g friskrevet parmesan Friskhakkede krydderurter efter smag Salt Peber Sæt vand til at koge, ogkog pastaen deri
Fettuccine. , og smag så til med salt og peber og citronsaften. Servér med den friskhakkede dild. Giv det yderligere et lille minut, hvorefterder skal skrues op for varmen og rejerne skal deri
Kog op og smag til med salt og peber. De grønne asparges renses og den nederste del brækkes af. Hæld vandet fra pastaen og bland den grundigt med saucen
Fettuccine er imidlertid noe tykkere og smalere, tagliatelle er ca. Den består som regel av forskjellige urter eller grønnsaker, som blir blandet med pinjekjerner, parmsanost og olje
Spaghetti, fettuccine, tagliatelle, papardelle, tortellini, ravioli, pastapenne osv. Lige så meget som Esther hader kartofler (med undtagelse af pomfritter
Herefter skyldes saltet af med koldt vand, og skiverne duppes tørre med køkkenrulle. Drys herefter groft salt på skiverne og lad dem trækken en lille halv time
Super lækker chokolade kage medRicottaog gulerødder. Min gode kollega som jeg har lavet det mange gange kom forbi til morgen for at vise mig hele fremgangsmåden i at lave den på gammeldags manèr med spæk på og opbagt sovs, hvilket jeg nok ikke havde fundet ud af selv første gang
Nederst på siden finner du ett flott dikt, av en flott dame, som tryller med ord og toner ♫♪. Lillelørdag ♫♪ - og "fine folk spiser sent", det ble i hvert fall
- Spinat fettuccinemed kylling, broccoli og pesto. Pillede dem og lavede suppe mednoget af kødet. - Saftige frikadeller med den lækre gulerodssalat til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.