Og her skulle vi hver pifte vores egen hverdagsleverpostejsmad op og give det et twist, så det fx også kunne spises til aftensmad, samtidigt med at være enkelt oglidt mere luksusagtig
Massen skal blive sej og stiv, hvor den til at starte med kan virke lidt flydende. Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Om lige præcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jeg ikke i tvivl om, men det bliver forhåbentligt også en styrke, det at jeg altid er lidt kreativ, men dybest set, hvis man deler sine opskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcis og det, vil jeg gøre mit yderste, for at leve op til
Ikke kogt for meget, naturligvis, men lige nok til at der stadig er lidt bid i. I den forbindelse er jeg også nødt til at takke min far, som har plukket alle de mange bønner
P. å. e. n. a. f. d. j. l. i. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L. 5. Æ. S. B. '. U. ) l
Den vil ligesom ikke slippe noget - lidtsomom den er stresset, eller at jeg får noget forkert. LCHF har jeg før læst omog før eksperimenteret med, og det er en måde at spise på der tiltaler mig meget
Jeg var nemlig i november inviteret til masterclass i smør, og det var både en grænseoverskridende, lærerig og interessant aften, som jeg gerne vil fortælle lidt mere om
Men her er jeg nok lidt gammeldages, for det var hyggeligt for første gang bare at fylde syltede kirsebær, pomerans, syltet appelsinskal og rosiner i MUMS
Proppfull av gode vitaminer og jern gir den et kickstart om morgenen. Smoothie er både sunt og godt. Denne varianten er ikke av de søteste, men gjør godt for kropp og sjel
Du kan derfor spise som du har lyst til juleaften, og enten dagene inden eller efter, spise lidt mindre og fokusere på, at ramme en balance mellem de indtægter du havde juleaftensdag, og de udgifter, som du bruger de resterende dage/uger
Snit løgene og svits dem i samme gryde som blev brugt til rodfrugterne i lidt rapsolie. De klassiske danske retter er doglidt tunge i rumpen, og kunne, i følge mine erfaringer, godt trænge til en opkvikker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.