Sidste mandag havde jeg Wicki på besøg til middag, vi havde snakket om at hun skulle se hvor jeg bor, og at vi skulle udvide hendes horisont med nogetraw food
Jeg tænkte, at jeg ville lave en kage som jeg kunne spise uden at føle, at jeg gik glip af noget. Jeg har brugt raw kakaopulver i avokado/chokocremen, som er rig på antioxidanter
Opskriften siger egentlig at der skal lidt mindre kakao i men jeg plejer at bruge lidt mindre kokosolie til min Raw Brownie og det gør chokoladen lidt blødere
Min tanke var at lege lidt og lave en variation over den klassiske pesto. og peberfrugternes substans gjorde det muligt at skære meget ned på den normalt store mængde olivenolie
Noget som er virkelig smart, er grød man kan lave om aftenen og spise om morgenen. Derved får man super lækker morgenmad og det har næsten ingen tid taget, fordi man gjorde alt arbejdet aftenen før
Pesto alla genovese er oprindeligt en egnsret fra Ligurien, men den grønne sovs spises og produceres i stort omfang også langt ud over Italiens grænser
J. e. g. l. a. v. d. i. ø. r. s. ,. m. n. f. t. o. k. b. u. '. I. å. c. h. O. p. j. C. -. B. 2. 5. 3. M. y. w. 1. 0. 6. K. F. æ. (. S. ). P. R. E. A. H. T. /. 4. . g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.