S. å. e. r. d. g. a. n. i. p. k. …. f. t. ø. j. o. l. æ. w. M. m. I. s. y. u. ,. v. H. b. (. ). E. h. P. A. N. F. c. -. –. O. D. 1. 3. 0. ½. K. L. V. s g
D. e. n. m. i. d. a. g. f. k. s. t. h. l. -. ". A. r. b. N. J. /. ø. ,. o. y. O. p. 4. j. c. 2. 5. å. u. L. v. T. æ. 1. H. (. ). 7. 0. ½. 6. 3. S. R. B. V. F. K. P. e g
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Og var noget utilfredse med at de først havde fri kl. Der kommer ingen flutes på grillen i år – men hvidløgssmøret skal vi nok finde ud af at få brugt alligevel
Den næste tid vil bloggen derfor fra min side af bære præg af sunde opskrifter på middagsretter, forskellige juice og smoothies og andre alternativer til den lille sult
Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterest i øjeblikket bugner med lækre opfordringer til at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vi lige prøve at riste græskarkernerne
sommerpalads, og rejser til Hua Hin har stort set været populære lige siden. ( Indlægget er sponsoreret, men holdninger og ord er helt og aldeles mine egne
Vi fik også lavet moderkagebiopsier for at udelukke de mest almindeligekromosomfejl. Jeg skyndte mig selvfølgelig at søge på nettet, hvad det betød hvis stregen var nærmest usynlig, men dog stadig ligetil at spotte
Dejen skal ikke være mere fast, end at den lige akkurat kan holde formen, til eksempelvis boller. Når jeg bruger andre meltyper, blander jeg som regel flere forskellige mærker sammen, for at få det bedste resultat
Lige siden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
Det var min intention at der skulle være lidt for enhver smag, da det er min erfaring at cravings efter usunde fødevarer oftest kommer hvis mine smagsløg på den ene eller anden måde ikke er helt tilfredstillet
I. a. f. t. e. n. r. ,. h. v. o. H. l. y. w. d. b. ø. s. i. m. p. æ. g. D. j. å. u. k. /. 6. N. z. O. c. C. S. ". ). W. (. 2. 5. 1. 4. 0. +. R. 3. B. Æ. F. V. 8. L. T. M. -. K. E. J. ) l
Omlige præcis det, bliver en udfordring for mig, i forhold til det her blog projekt, er jeg ikke i tvivl om, men det bliver forhåbentligt også en styrke, det at jeg altid er lidt kreativ, men dybest set, hvis man deler sine opskrifter, må man jo nok lære, at være lidt mere præcis og det, vil jeg gøre mit yderste, for at leve op til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.