Æblechutney, lige årstiden
Spiseklar
Spiseklar

Æblechutney, lige årstiden

  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 kg. Æbler
  • 1 stort løg
  • 100 g tørreder figner
  • 1 håndfuld lyse rosiner
  • 1 stk frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille stk. Chili
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1 Tsk. salt
  • 2 1/2 dl æbleeddike
  • 200 g sukker
  • 100 g brun sukker
  • Atamon til rengjorte glas.

Instruktioner

    Æbler, løg, rengøres udkernes og skæres i tern.
    Fignerne strimles fint.
    Hvidløg og ingefær hakkes fint.
    Alle ingredienser kommes i en tykbundet gryde, koges ved svag varme til det er tyknet.

    Smages til med krydderier eller mere sukker.

    Tag chilien op og smid den væk. Chilien kan evt. tages op før hvis man ikke ønsker det for stærkt.

    Chutneyen hældes på varme atamonskyllede glas og bindes til med det samme:

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.