Pensl gulerøddernemed olie og drys med timian og slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Opskriften har jeg fået af min veninde Marina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Drys gavmildt med frisk revet parmesan ost over gulerødderne lige inden servering. Det ville også være lækkert med hakkede mandler eller dukkah som drys ovenpå
Skræl og rens knoldsellerienog skær ud i mindre stykker, det samme gøres med kartoflerne. Kom begge dele i en gryde med vand så det er dækket ogkog dem møre uden salt i ca
Rør senneppen med lidt olie, eddike og derefter resten af olien. Pynt med finthakket persille. Mariner nu den lune selleriog persille i dressingen en time, tildækket i køleskabet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.