i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. s. o. r. b. ø. d. a. g. v. f. l. h. j. m. ,. u. n. p. k. V. å. M. æ. y. 5. 0. 2. 1. 7. /. 4. P. L. H. T. J. c. B. -. 3. n g
Og her skulle vi hver piftevores egen hverdagsleverpostejsmad op og give det et twist, så det fx også kunne spisestil aftensmad, samtidigt med at være enkelt og lidt mere luksusagtig
Når de så har hævet ½ time, ruller jeg dem til boller, pensler dem med æg, og vender dem i kerner og birkessom jeg har lagt på en tallerken så man bare kan rulle dem på den
-) vi lavede ham her. Med en lidt mere uhyggeligbagside. Det var et ret stort græskar, fyldt med fine kerner… Og da Pinterestiøjeblikket bugner med lækre opfordringertil at bruge græskarresterne fornuftigt måtte vilige prøve at riste græskarkernerne
Vi har tidligere skrevet her på siden, omkring hvordan man kan indrette med tæpper i denne artikelvilvikigge nærmere på hvordan man kan indrette med sækkestole på børneværelset
Mathias og jeg tager på voreslivs rejse rundt om jorden. Men hvad er voreshistorie så. Hvis du er en følsom person, somikke kan lide at læse omforfærdelig valg igraviditeter, så skal du nok ikke læse videre
En vigtig detalje man skal være opmærksom på med glutenfrit mel er, at dejen "sætter sig" efter ca. Problemt med glutenfrit mel er, at de alle sammen reagerer forskelligt
Herfra begyndte mit macaron eventyr, somtiltider har været lidt af et mareridt. Ligesiden den vinterdag hvor jeg smagte min første macaron sammen med mine medbloggere hos Nikolaus Strangas, har det været mit store ønske at lære at lave dem selv
I må nok hellere få af videommig, her på et tidligttidspunkt, at jeg (udover, generelt måske, at være lidtatypisk, i forhold til de mennesker, man normalt visvillesammenlignemig med (piger på min egen alder)) meget titbliver beskyldt for, ikke at være i stand til at følge en opskrift
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. P. å. e. n. a. f. d. j. l. g. s. k. o. m. r. t. v. h. ,. J. b. u. ". H. æ. E. p. 4. c. ø. ). y. D. -. C. (. K. 2. 1. 0. /. R. F. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.