let følge af. Det bliver en let hovedret. Et bidrag fra nytårsaften. Kalveculotte stegt ligei skabet, bagte blommer, ristede østershatte, bagte rødløg og sauterede skorzonerødder
Utrolig god middag med masse smak. Saftige, litt sterke svinemedaljonger, servert med estragon ovnstekte poteter, stekt fennikel & vårløk og krydret ruccula ♫♪
og det syntes Lisbeth og Sune også. Derfor blev de giftigår og spiste denne bryllupskage. ( det er 2 lyse lagkagebunde og en mørk med hindbær mousse og toblerone creme imellem )Nærbillede af blomsterne 2 l
Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt iAsien // Du kan følge med på Instagramlige her. At noget så nemt og hurtigt kan smage så godt, det er næsten ikketil at forstå
Du kan selv lave din egen karry – og det er ikke svært når først du har ingredienserne fremme – men du kan selvfølgelig også købe en rigtig god karry i en styrke du synes om
Derfor poster jeg ligeopskriftenigen – denne gang lidt mere detaljeret, så den er nem at følge. Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala
Der er selvfølgelig kartofler og porrer i, men der er også ost i – lækker, cremet gorgonzola. Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød
Husk at du kan følgemig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingrediensernei køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Her følgerminopskrift på den perfekte hasselback kartoffel. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Det er desværre ikke så tit, at folkeskolens hjemkundskabsundervisning byder på de helt store kulinariske oplevelser, men disse boller er et bevis på, at der trods alt er undtagelser
Okay – jeg indrømmer, det ser lidttvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom. Det smager af rigtig chokolademousse, men det er slet ikke usundt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.