Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. Således fik man klare supper med grøntsager – og måske kød – i, oksekødssuppe, hønsekødssuppe og lignende
Det er desværre ikke så tit, at folkeskolens hjemkundskabsundervisning byder på de helt store kulinariske oplevelser, men disse boller er et bevis på, at der trods alt er undtagelser
Blomkålsris er en af vor tids vigtigste kulinariske opdagelser. Del. Blomkål er en fantastisk grøntsag og så er der den helt fantastiske egenskab ved blomkål at de kun har omkring 25 kalorier per 100 gram eller sagt på en anden måde
Snobrødsdej – Det er så hyggeligt at bage snobrød. Det er ikke fordi snobrød er en kulinarisk oplevelse – okay det smager fint, men ligefrem at kalde det gourmetmad, det ville være en overdrivelse – næ, nej, det er traditionen med måden at lave det på
Æble og kanel er en solidt makkerpar her i efterårskulden, og de har nu fået sødt besøg af den hvide chokolade, der bidrager med en karamelliseret sødme
Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har kastet den sammen på dage, hvor det kulinariske eventyr til min søn og jeg derudover har bestået af ovnkartofler, dampet broccoli, agurk- og gulerodsstave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.