En skøn fødselsdagsweekend er vel overstået. Vi har haft gæster non-stop fra fredag til tirsdag og nyder nu et par stille dage uden for meget på programmet
Imens vi holdte fødselsdagsweekend passede vi samtidig min kollegas søns hund. Tilbehøret til klassisk pulled pork er coleslaw, hvilket er noget jeg aldrig har kunne lide og Tommi var heller ikke vild med tanken om hvidkål og gulerødder i dressing, men han spiste det både om aftenen ved gæster og rester til dagen efter til frokost og indrømmede at det smagte godt
En af desserterne fra fødselsdagsweekenden var denne lækre chokolademousse lavet på hvid chokolade. Opskriften fik jeg på et postkort til Food Expo sidste år
Fødselsdagsweekend. Denne gang var det endelig vores store drengs tur til at blive fejret (for selvom man er blevet 8 år, kan man stadig godt synes det er snyd, at ens lillebror har fødselsdag først
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.