Jeg bagte den i min springform med bagepapir, men den kan sagtens bages i en alm. 30-19 vil jeg forkøle mit team med denne tærte (brombær fra egen have selvfølgelig
En af grundene til at mine protein pandekager er bedre end aldrig før er, at jeg er blevet ambassadør for The Protein Kitchen og under en dag med hele teamet smagte jeg Cecilie Linds pandekager
- som er et nyt koncept fra FANDANKOVi var nemlig så heldige at have fornøjelsen af et mindre "samarbejde" med Carsten og hans fantastiske team fra FANDANKO, da vi sidste år (ja det hedder det jo, selvom det jo kun er et par måneder siden) lånte FANDANKOs køkken, så vi kunne få lavet vores mange mange cupcakes til det succesfulde Lyserød Lørdag
Heldigvis kan jeg få afløb for mine bage-lyster ved at forkæle mine skønne kolleger med kagerne. I morgen har vi et et lille møde igen, hvor to teams, skal indgå et større samarbejde, og det fik jeg lyst til at honorere med en kage
Right now I’m sitting on my couch watching the opening ceremony of the World Cup. I’m a football gal and have been since 1992, so these 4 coming weeks are very exciting for me
Den sprøde tærtebund fyldt med saftig mazarin , et strejf af pistacie og en top af friske jordbær. Som det sommerbarn jeg er, med fødselsdag midt i den sæson, der efter sigende skulle være årets varmeste og mest solrige (jeg venter stadig), er det langt fra første gang, jeg fejrer fødselsdag med en form for jordbærkage på bordet
I går var jeg til et rigtig hyggeligt event med Eat Natural. Jeg var som sagt, i godt selskab i går, medmed en masse søde piger, hvor vi hver især lavede vores egne müslibarer med hjælp fra teamet Eat Natural
Monday our Birdie celebrated his 7 year birthday party at Coface Arena football stadium. Home of the Mainz05 bundesliga team which his father plays for
Det var en udsøgt fornøjelse at være budt indenfor til denne overvældende store messe, med flotte og meget interessante stande, udstillinger og produkter
Bloggerevent med Anne Hjernøe i Økologisk Landsforening. august, deltog jeg i et bloggerevent i økolo-gisk Landsforening, med fokus på økologiske råvarer
Gulerod med sherry og flødeskum var rigtig godt og chokolade og makron toppede bare den lækre smag. Pisk fløden stiv med vaniljesukker og vend creme fraisen i - smag til med sukker/flormelis
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.